Fată de 15 ani, dată dispărută de mamă după ce a plecat...

Fată de 15 ani, dată dispărută de mamă după ce a plecat de acasă și nu mai răspunde la telefon. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea unei adolescente în vârstă de 15 ani, din localitatea hunedoreană Densuș, a cărei dispariție a fost anunțată de mamă.

„La data de 4 februarie 2023, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Densuș, județul Hunedoara, cu privire la faptul că fiica sa, Dămian Adriana Anișoara, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 3 spre 4 februarie, într-o direcție necunoscută, nemaiputând lua legătura telefonică cu aceasta.


Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,55 m, greutate de aproximativ 82 kg, păr negru, de lungime medie, ochi căprui, față ovală. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte cu care era îmbrăcată minora la momentul plecării”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cei care pot oferi informații care să poată conduce la identificarea minorei sunt rugați să apeleze numărul de urgență 122 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.