Formația Cargo a lansat un nou videoclip și pregătește un concert special...

Formația Cargo a lansat un nou videoclip și pregătește un concert special dedicat aniversării a 20 de ani de la apariția piesei „Ploaia”

0
DISTRIBUIȚI

Formația Cargo a lansat videoclipul piesei „Cruce-n destin” și pregătește un spectacol special care va avea loc la Sala Palatului din București.

Anul trecut, formația Cargo a susținut un concert extraordinar în cadrul festivalului Bikers for Humanity, care a avut loc la Brezoi, în cadrul căruia au cântat în premieră absolută piesa „Cruce-n destin“, care a fost inclusă în compilația MusInk for Humanity, un proiect umanitar de excepție al Asociației Tattoo and Piercing România, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe din țara noastră în care fiecare formatie a compus un single nou în care cântă despre tatuaje.

„După cum mulți știu rockul și tatuajele au multe în comun iar noi suntem un grup de prieteni din aceste domenii care rezonăm, Așa că la inițiativa lui Costi Azoiței de a face o piesă despre tatuaje care să apară pe o compilație în scop caritabil, am răspuns afirmativ.


Proiectul se numește Musink for Humanity, fiind înfrățit cu mișcarea Bikers for Humanity, și conține 16 piese ale unor trupe românești plus o introducere a unui tatuator ce nu mai are nevoie de prezentare, Paul Booth. Pe introducere vorbele sunt înregistrate de Claudiu Cîrțînă de la Rock FM, cu care am lucrat foarte bine și la textul piesei «Cruce-n destin». Pe piesa «Next level», pe lângă Toni Dijmărescu soloul e făcut de un alt «monstru» al tatuajelor, Bob Tyrell“, a declarat Adrian Igrișan, solistul formației Cargo.

În data de 24 februarie formația Cargo va susține un concert special la Sala Palatului din București, numit „Balade Rock!”, cu ocazia căruia trupa sarbatoreste 20 de ani de la aparitia megahitului „Ploaia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.