Formația Luna Amară lansează un single nou, cu un concert special la...

Formația Luna Amară lansează un single nou, cu un concert special la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Luna Amară prezintă noua piesă „Nu mai vine nimeni”, în primă audiție pentru publicul din Timișoara, în cadrul concertului special pe care muzicienii îl vor susține la sfârșitul acestei săptămâni, alături de ei urmând să fie prezenți și trupa Nocktern, din Bulgaria.

Luna Amară cântă sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.


Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Nocktern (Stoimen Stoyanov, Boris Malevanov și Dido Peshev) este o trupă care îmbină genurile rock alternativ, neoclasic, electronică, trip-hop, new jazz, muzică de film și altele. În 2021, Nocktern a lansat albumul „Scavengers” printr-un spectacol audiovizual la Prostranstvo 108, din Sofia. În primăvara lui 2022, trupa a fost selectată drept una dintre cele cinci finaliste de către Europavox și, după un vot public, muzicienii au deschis scena principală la festivalul INmusic din Zagreb, Croația, pentru trupe precum Idles, Royal Blood, The Killers și alții. În toamna lui 2022, trupa a semnat cu Blood Blast Distribution, susținută de Nuclear Blast.

Concertul va avea loc sâmbătă 4 martie de la ora 20 la Casa Tineretului din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.