Formația Toulouse Lautrec lansează noul album cu un concert extraordinar la Timișoara

Formația Toulouse Lautrec lansează noul album cu un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Toulouse Lautrec poposește în Timișoara, în cadrul turneului de promovare a noului album, „A fost sau n-a fost”, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni.

„Albumul este producţia din pandemie a trupei, un disc scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu? Textul «Vecinul», ataşat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris în 2015. Textul este unul complementar albumului şi a fost ataşat pentru că vecinătatea este un fenomen de care ne-am lovit în ultimii ani atât din punct de vedere individual cât şi naţional.


Textul funcţionează în sine dar ţine şi de un trecut subiectiv şi de relaţia dintre oameni cu tot ce-i face diferiţi până la conflict sau asemănători până la empatie şi dragoste. Aşadar avem, la fel ca în campaniile publicitare, doi într-unul. Avem un album care vorbeşte în mod complex despre dragoste, singurătate şi societate dar şi un text care vine în completare, abordând problema sănătăţii mintale şi a vieţii în societate sau în afara ei. Aşa cum întotdeauna au zis Toulouse Lautrec la lansarea albumelor lor: «Acesta este un album precum viaţa»”, se spune în descrierea noului material discografic.

Formația Toulouse Lautrec este alcătuită din Cătălin Rulea – voce, chitară, pian; Bogdan Dragomiroiu – tobe; Calin Radu – bass și Alex Costan – chitară, iar concertul va avea loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21:00, la D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.