A fost semnat contractul de peste 140 de milioane de euro pentru...

A fost semnat contractul de peste 140 de milioane de euro pentru o rețea de piste de biciclete în Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Astăzi, la sediul Guvernului, au fost semnate patru contracte din cadrul PNRR, în valoare de peste 270 de milioane de euro, ceremonia având loc în prezența prim-ministrului Nicolae Ciucă, a ministrului Dezvoltării Cseke Attila și a patru președinți de consilii județene.


Toate cele patru contracte semnate astăzi, care vor fi finanțate cu bani europeni prin Planul Național de Redresare și Reziliență, au ca scop realizarea de piste de biciclete.

Astfel, contractul semnat de președintele Consiliului Județean Timiș și ministrul Cseke Attila implică o finanțare în valoare de 142,6 milioane euro pentru realizarea unui traseu cicloturistic cu o lungime totală de 1.729 de kilometri, care va lega mai multe puncte de interes turistic din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

„Aceste trasee vor permite României să participe și să contribuie la reconfigurarea rețelei europene de trasee EuroVelo și a diverselor trasee cicloturistice internaționale. De asemenea, astfel se va dezvolta ecoturismul și se va încuraja utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

2 COMENTARII

  1. Noi nu avem școlii si spitale si autostrada la ăștia le trebuie piste da proiecte pentru școlii cand fac si pentru spitale și-o mai mărit si salariile sau diurnele sclavi d…u sai f.t in g..a de M….i

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.