Gol senzaţional marcat de timişoreanul Marius Marin în Serie B VIDEO

Gol senzaţional marcat de timişoreanul Marius Marin în Serie B VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Profimedia

Timişoreanul Marius Marin a fost omul serii pentru Pisa, ieri seară, în runda a 26-a din Serie B. Mijlocaşul a marcat golul victoriei echipei sale, scor 2-1 cu Perugia, printr-un şut de senzaţie şi mai multe publicaţii italiene au vorbit despre performanţa fostului jucător al Politehnicii.

Pisa a rămas în inferioritate numerică din minutul 31 şi oaspeţii au deschis scorul prin Cassasola opt minute mai târziu.


Dar gazdele nu au cedat. Un alt român, Olimpiu Moruţa a egalat în minutul 51. Şapte minute mai târziu, Marin a dat lovitura. Marcând din voleu în vinclul din dreapta portarului după o aşezare de la I. Toure. Pe final Perugia a rămas şi ea în zece oameni.

În urma acestui succes, Pisa continuă lupta pentru promovare, fiind pe 6, cu 38 de puncte, în zona play-off, după un start mai slab de sezon.

Marius Marin (24 ani), transferat mai întâi în Italia la Sassuolo în 2016, după promovarea cu Politehnica în „C”, trecut apoi şi pe la Catanzaro (Serie C), evoluează la Pisa din 2019 şi a fost deja în atenţia unor cluburi de pe prima scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.