Hoț prins de polițiștii locali după ce a plecat cu mai multe...

Hoț prins de polițiștii locali după ce a plecat cu mai multe haine, fără să plătească, dintr-un magazin din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi, în zona centrală a Timișoarei, au observat în jurul orei 12:30, o persoană care ducea în mână un umeraș cu o geacă și o bluză, iar la observarea patrulei a încercat să grăbească pasul.

„Polițiștii locali au bănuit că este ceva suspect, motiv pentru care l-au oprit și l-au identificat în persoana lui D.C., de 48 de ani, cu domiciliul în Timișoara.


Bărbatul a declarat că ar fi primit hainele de la un magazin din Piața Victoriei. Polițiștii locali au luat însă legătura cu reprezentanta societății comerciale, care a declarat că într-adevăr bunurile provin din magazinul său, dar că acestea au fost sustrase cu puțin timp în urmă de cel depistat de polițiștii locali. De altfel, în magazin se mai afla o persoană care a observat cum bărbatul a ieșit cu hainele din magazin fără a le plăti”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.