„Leii din Banat” au învins MKS Dabrowa Gornicza în retur, dar au...

„Leii din Banat” au învins MKS Dabrowa Gornicza în retur, dar au ratat calificarea în semifinalele Alpe Adria Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook (arhivă)

„Leii din Banat” nu au reuşit să depăşească puternica grupare poloneză. MKS Dabrowa Gornicza s-a impus la general deşi a cedat la limită, în final, jocul retur din sferturile Alpe Adria Cup cu SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara. Alb-violeţii s-au impus astfel „de palmares” cu 64-63, după ce în tur favorita competiţiei euroregionale câştigase cu 93-86.

Primul sfert s-a desfăşurat şi încheiat sub semnul echilibrului: 14-14.


Puţine puncte s-au marcat apoi până la pauză. Echipa oaspete însă a trecut pe +4 şi astfel pe un +11 la general. Sfertul 3 s-a reluat pe tabelă de la 28-32, dar lucrurile s-au înrăutăţit în ciuda strădaniilor „leilor”. Ultima pătrime per total pe cele două manşe a început cu polonezii având un +13. MKS Dabrowa Gornicza a avut apoi şi opt puncte pe plus în meci. Kesar şi-a adus apoi colegii la -3, respectiv -10 la general. Dar parcă speranţele nu s-au mai aprins aşa de tare cu un minut şi 40 de secunde pe ceas. Şi apoi Mirkovic la doar un punct meci, dar şi doar un minut şi puţin din întâlnire. Mai mult, acelaşi Kesar şi-a adus echipa pe plus, dar doar temporar, la 62-61, căci la faza următoare „leii” au aşteptat o greşeală care nu a mai venit a vizitatorilor şi Drame nu a lăsat loc de… drame de la „libere”. Totuşi, McClellan a adus în ultimele două secunde succesul ca să încheie într-o notă pozitivă aventura internaţională a „leilor” în acest sezon.

Igor Kesar a fost coşgheterul manşei secunde, cu 24 de puncte. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost: McClellan 9 pt., Mekic 8, Gajic 6, Lazar 5, Djokovic 5, Mirkovic 4, Maticiuc 3. De la oaspeţi s-a remarcat Martin Krampelj, cu 20 de puncte.

Sâmbătă, 11 februarie, la neobişnuita oră 11.45, bănăţenii au meci în Cupă, la Constanţa în Final 8, cu U-BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.