„Leii” mizează şi pe tribună pentru calificarea în Final Four-ul Alpe Adria...

„Leii” mizează şi pe tribună pentru calificarea în Final Four-ul Alpe Adria Cup. Petricevic: „Echipa din Polonia este favorită”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara îşi joacă mâine şansa la o semifinală europeană, acasă în returul din sferturile Alpe Adria Cup cu MKS Dabrowa Gornicza. Polonezii au învins în tur cu 93-86, bănăţenii reuşind să „strângă” scorul spre final.

„Echipa din Polonia este favorită și când spun asta pun în cântar mai mulți factori, precum bugetul, puterea campionatului intern, diferențele de valoare individuală a jucătorilor. Consider că în Polonia nu am scos un rezultat bun.


Puteam să jucăm și mai bine, dar diferența de șapte puncte ne dă o oarecare speranță. Totuși, dacă evoluăm precum în tur, nu avem nicio șansă să remontăm. Trebuie să jucăm mult mai bine, nu sunt suficiente 20 de minute la nivel ridicat, ci avem nevoie de 40 de minute bune”, a declarat Dragan Petricevic, „principalul” „leilor”.

Alb-violeţii se bazează şi pe un public numeros, fanii locali ieşind parcă din apatie şi populând totuşi învechita arenă la ultimele jocuri. „Avem și noi situații despre care nu vorbim, și dacă nu vorbim probabil e rău. Trebuie să vorbim și despre problemele de sănătate ale jucătorilor, despre faptul că Ilija Djokovic joacă de două săptămâni cu degetul aproape fracturat, că Adam Mirkovic a revenit pe teren după o lună și jumătate în care a avut luxație de umăr – era aproape dislocat umărul – iar într-un sport precum baschetul acetea sunt accidentări ce necesită patru-cinci luni ca jucătorul să revină la capacitate maximă. Acest lucru s-a simțit în Polonia, se simte în această perioadă, dar dacă despre aceste lucruri puteam vorbi ca factori atenuanți, acum – după meciul de la Sibiu – nu putem spune nimic altceva decât că, dacă e nevoie să jucăm într-un picior, într-un picior vom juca”, a mai spus Dragan Petricevic.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – MKS Dabrowa Gornicza se dispută mâine, de la ora 18.30, în sala „Constantin Jude”, în returul sferturilor de finală ale Alpe Adria Cup, ca de obicei, organizatorii îi aşteaptă pe suporteri cu mai multe surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.