Mai mulţi consumatori din Timişoara, fără apă şi căldură. Anunţurile Colterm şi...

Mai mulţi consumatori din Timişoara, fără apă şi căldură. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat întreruperea căldurii și apei calde, astăzi, până la ora 16, pentru consumatorii de pe mai multe străzi din Timişoara.

„Având în vedere notificarea transmisă de AQUATIM SA (…) sunt planificate lucrări de conectare conducte, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 22. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin Brâncuși , Martir Sebastian Iordan, Take Ionescu și Zurobara, în total 23 de branșamente. Tot joi, 02.02.2023, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, de la ora 08:00 la ora 18:00, la PT 75, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Lalelelor nr. 7, 11, 13; Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr. 1, 2, 3, 4; Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58, 60”, se arată în anunţ.

Tot azi, până la ora 16, Aquatim a anunţat că la intersecția străzilor Aurel Popovici și Martir Sebastian Iordan se va executa o conectare de conducte. „Lucrările fac parte din proiectul “Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Aurel Popovici, Constantin Brâncuși, Martir Sebastian Iordan (inclusiv la Punctul Termic), precum și la Clinica de chirurgie oro-maxilo-facială”.

Apa e întreruptă până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, şi pe străzile Calea Torontalului, Vasile Lucaciu, Cuvin, Energiei, din Timişoara, precum și în Moșnița Nouă, Sânandrei și Giroc.

În timp ce azi şi mâine, între orele 9-14 se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Colonia 2 din comuna Victor Vlad Delamarina. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.