O nouă filă de istorie la CSM Lugoj: voleibalistele s-au calificat în...

O nouă filă de istorie la CSM Lugoj: voleibalistele s-au calificat în semifinalele Cupei Challenge

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj şi-a depăşit performanţele din trecut şi a mai adăugat ceva. Timişencele de la fileu au depăşit formaţia belgiană Asterix Avo Beveren şi în returul din sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, scor 3-2, în faţa unui public timişean entuziasmat şi vor juca, în premieră, în semifinalele CEV Challenge Cup.

După 3-2 în deplasare, ieri seară, CSM-ul a avut parte de un nou meci bun acasă. A fost un succes conturat în patru seturi de această dată: 3-1 (21-25, 25-23, 25-21, 25-21) în faţa belgiencelor din Beveren. Atmosfera din micuţa sală de pe Timiş a fost din nou la superlativ.

Bănăţencele aşteaptă acum deznodământul manşei secunde, de azi, dintre FC Porto, din Portugalia, ţară din care CSM a avut deja o victimă (Ponta Delgada), şi sârboaicele de la Jedinstvo Stara Pazova. Echipa din ţara vecină câştigase clar prima manşă (scor 3-0).

În cealaltă semifinală Thuringen (Germania) va înfrunta Chieri (Italia).


Deja se vorbeşte că în caz de o finală europeană partida ar putea fi organizată la Timişoara, întrucât micuţa sală din Lugoj nu ar întruni toate condiţiile la acest nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.