Pagubă de peste 20.000 de lei după o spargere în boxa unui...

Pagubă de peste 20.000 de lei după o spargere în boxa unui bloc. Ce a furat hoțul

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată, în data 3 februarie 2023, în jurul orei 06:00, despre faptul că o boxă pentru depozitarea bunurilor, amplasată în scara unul bloc de locuinţe din Călan, ar fi fost spartă, în noaptea de 2 spre 3 februarie 2023. Ieri, hoțul a fost prins.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute au forțat ușa boxei și au sustras mai multe bunuri (un încărcător de motostivuitor electric, un motor pentru poartă electrică, patru discuri diamantate), valoarea prejudiciului fiind estimată la peste 21.000 de lei.


În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Călan, bănuit de comiterea infracţiunii reclamate”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cursul zilei de ieri, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.