Percheziții în vestul țării. Bărbat arestat pentru trafic de droguri

Percheziții în vestul țării. Bărbat arestat pentru trafic de droguri

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat în ultimele două săptămâni o acțiune, în localitatea Lipova, pentru „combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

În cadrul acestei operațiuni au fost efectuate două percheziții domiciliare, iar șase persoane au fost conduse la audieri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 – februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive.


Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise”, a transmis IPJ Arad.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.