Peste 500 de mașini oprite în weekend de polițiștii de la Brigada...

Peste 500 de mașini oprite în weekend de polițiștii de la Brigada Rutieră, în Timiș. Ce nereguli au fost constatate

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Timiș au acționat și în acest weekend „pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”. Au fost reținute 40 de permise de conducere și constatate 10 infracțiuni la regimul rutier.

Pe principalele artere din judet, polițiștii au controlat 510 autovehicule, au legitimat 515 persoane, au efectuat 476 de testări cu aparatul etilotest și 20 cu aparatul drugtest.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 395 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, dintre acestea 176 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 47 pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar 25 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor/ bicicliștilor.

Fie că au condus sub influența alcoolului, fie că au depășit limitele legale de viteză, au efectuat depășiri neregulamentare, nu au acordat prioritate sau au săvârșit alte abateri, 40 de conducători auto au rămas fără permis de conducere.

În urma defecțiunilor constatate, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care patru – conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, patru – conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului), una – conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor și una – conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.