Poli Timişoara a mai oficializat un transfer. Noul fundaş era deja în...

Poli Timişoara a mai oficializat un transfer. Noul fundaş era deja în pregătiri cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Politehnica Timişoara a ajuns oficial la nouă achiziţii în iarnă. Ultimul nume care a semnat cu alb-violeţii e un jucător care se pregătea deja de ceva vreme cu echipa, fundaşul central Bogdan Porumb, sosit de la divizionara „C” Viitorul Cluj.

Porumb (23 ani) a fost anunţat de timişoreni chiar în ultima zi de transferuri. Mutările între cluburi mai pot fi făcute doar până la finalul zilei în această perioadă. Noul fundaş a fost anunţat deja de Tavi Benga ca o certitudine. Pe acest post a fost testat şi Ludovic Erhard, de la CSM Reşiţa, dar la el s-a renunţat înainte de amicalul din Serbia (foto, câştigat de timişoreni cu 1-0 pe terenul lui OFK Vârşeţ).

Bogdan Porumb a crescut la Ardealul şi Sănătatea, în Clujul natal, unde a evoluat până în iarnă pentru Viitorul Cluj.


În actualul sezon are 12 apariţii la nivelul Ligii 3. El mai are o experienţă ca jucător „Under” la nivelul Ligii 2, adunând în prima parte a sezonului 2019-20 trei apariţii pentru Viitorul Pandurii, una inclusiv împotriva Politehnicii (scor 4-1 pentru timişoreni atunci).

„În primul rând mă bucur că am ajuns la o echipă mare, de tradiţie, cu nişte suporteri minunaţi, precum este Poli Timişoara. Am venit aici cu un singur gând, să muncesc şi să pun umărul ca la finalul sezonului să ne menţinem în Liga 2. De asemenea, am găsit aici un grup frumos, unit, cu un staff profesionist şi educat şi sunt sigur că, împreună, la finalul sezonului ne vom îndeplini obiectivul”, a declarat Bogdan Porumb la momentul semnării.

Celelalte achiziţii ale iernii pentru alb-violeţi, care au renunţat la un lot întreg, sunt: D. Moldovan (tot de la Viitorul Cluj), Tiihonen (Dăeşti), Gîdea (CFR Cluj), Gavra (Ripensia), Târşa (Metalul Buzău), Mladin (LPS Bihorul), Stojanovic (Cajetina, Serbia) şi Sekulic (Abano, Italia).

Poli, care a înregistrat trei victorii şi două eşecuri în teste, mai are stabilită o ultimă verificare sâmbătă, cu Phoenix Buziaş (L3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.