Polițist local din Timișoara, lovit cu mașina de un șofer care a...

Polițist local din Timișoara, lovit cu mașina de un șofer care a parcat neregulamentar. Vinovatul a fugit de la locul faptei

0
DISTRIBUIȚI

Unul din polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în serviciul astăzi, în jurul orei 10:30, în zona pietonală, a fost accidentat de un bărbat care se afla cu autoturismul parcat neregulamentar pe strada Palanca, în apropierea Tribunalului Timiș.

„Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrula de polițiști locali, dar nu a stat pe gânduri, a făcut manevre și derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenți, după care a demarat, lovindu-l direct pe polițistul local aflat în teren.


Colegul nostru a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Timișoara pentru investigații, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui Ș.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era însoțit în mașină de o femeie de 30 de ani”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.