Polițiștii din Timișoara au donat sânge pentru pacienții din oraș, dar și...

Polițiștii din Timișoara au donat sânge pentru pacienții din oraș, dar și pentru victimele cutremurului din Turcia

0
DISTRIBUIȚI

35 de polițiști din Timișoara au donat sânge la Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, atât pentru spitalele din oraș, cât și pentru răniții din urma cutremurului din Turcia și Siria.

Având în vedere că este nevoie de sânge atât pentru spitalele din Timișoara, cât și pentru răniții din cutremurul din Turcia și Siria, 35 de polițiștii au donat sânge în zilele de 15 și 16 februarie, anunță, sâmbătă, IPJ Timiș.

„Campania «Ajutăm oameni, protejăm oameni» a devenit esențială în activitatea IPJ Timiș, astfel că ori de câte ori suntem solicitați,ne deplasăm la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru că orice contribuție a fiecăruia dintre noi ajută la salvarea cât mai multor vieți.


Este un gest atât de neînsemnat pentru noi, dar atât de important pentru cei aflați în suferință, al căror destin depinde în mare măsură de aceste picături de sânge”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Polițiștii fac apel și la cetățenii din Timișoara să meargă să doneze sânge, pentru că micuții bolnavi de cancer de la Secția de Oncologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, care au nevoie de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.