„Preferințele” șoferilor care încalcă legea: cei tineri – droguri, cei mai în...

„Preferințele” șoferilor care încalcă legea: cei tineri – droguri, cei mai în vârstă – alcool

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii timișoreni au depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Timișoara, doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere.


Ambii consumaseră substanțe care pot afecta capacitatea de a conduce autovehicule, însă au avut „opțiuni” diferite.

Astfel, la data de 19 februarie 2023, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au oprit pentru control, pe strada Ion Ghica din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, tot la data de 19 februarie 2023, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat valori pozitive la cannabis, amfetamină și metamfetamină, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.