Razie a polițiștilor timișeni în zona Făget. Peste 100 de amenzi date...

Razie a polițiștilor timișeni în zona Făget. Peste 100 de amenzi date în doar patru ore

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1457147961">

Polițiștii Orașului Faget și cei ai Secției 10 Rurală Făget, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Timiș și cei ai Biroului Rutier Lugoj, au organizat ieri, în intervalul orar 09:00 – 13:00, „o acțiune cu efective mărite în zona de competență, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță rutieră, precum și pentru menținerea fluenței traficului rutier”.

În total au fost legitimate 205 persoane și controlate 145 de autovehicule, fiind efectuate 28 de testari cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.540 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Polițiștii au retras un certificat de imatriculare și au reținut, în vederea suspendării, patru permise de conducere, dintre care unul pentru efectuate necorespunzătoare a manevrei de depășire, două pentru viteză excesivă și unul pentru alte abateri.

Polițiștii timișeni precizează că vor desfășura în continuare acțiuni rutiere pentru prevenirea evenimentelor negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.