Ripensia s-a impus fără probleme în testul „în familie”, cu UVT

Ripensia s-a impus fără probleme în testul „în familie”, cu UVT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia UVT a trecut categoric de UVT Ripensia, partenera din Liga a IV-a. Divizionara secundă a câştigat cu 4-0 ceea ce a fost doar a doua partidă amicală a iernii pentru ea.

Stoica a deschis scorul în minutul 17 iar la pauză scorul a fost doar 1-0. La cinci minute de la startul părţii secunde Cristodulo a dublat avantajul gazdelor de pe „Electrica” cu baftă, mingea fiind degajat din el direct în poarta celor de la CSU UVT.

3-0 a fost peste alte cinci minute, când Bobocea a punctat în urma unei mingi venite din transversală.


Iar scorul final a fost stabilit de Morariu în minutul 65, cu un şut în cros.

Săptămâna viitoare „Ripi” are programate două teste, cu Şoimii Lipova, miercuri, respectiv cu CSC Dumbrăviţa, sâmbăta viitoare.

Reamintim că în prima partidă de verificare a iernii, ripensiştii cedaseră, scor 1-2, la Şag, cu divizionara „D” Timişul.

În continuare timişorenii îl au în pregătiri pe mijlocaşii Octavian Cracea (21 ani, ex-Poli Iaşi) şi Vlad Moraru (19 ani,”U” Cluj)

Ripensia (prima repriză): Toroc – Zamfirescu, Țieranu, Butnărașu, Gladun, Stoi, Stoica, Cracea, Moraru, D. Ciurel, Sofran.

Ripensia (repriza a doua): Flonta – Zamfirescu, Bain, Țieranu, Lungu, Stoi, Mihart, Morariu, Moraru, Bobocea, Cristodulo. Au mai intrat: Braşoveanu – Baeram, Candreanu, Iosu, Ardeiu şi Zetu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.