Rock alternativ cu elemente „metal”: trupa timișoreană Sleepin’ Insomnia a lansat primele...

Rock alternativ cu elemente „metal”: trupa timișoreană Sleepin’ Insomnia a lansat primele melodii

1
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Sleepin’ Insomnia a reprezentat pentru mulți spectatori care au participat la festivalul Time To Rock desfășurat la Casa Tineretului una din surprizele acestui eveniment, recitalul lor fiind primit cu un entuziasm deosebit din partea publicului.

Trupa alcătuită din Makkai Gergő, Andrásy Tamás, König Dávid și Kuglis Albert a lansat în acest an melodiile „Solace“, „Galaxy“ și „Run Away“, care se pot asculta pe principalele platforme de streaming.


Sleepin’ Insomnia s-a format cu trei ani în urmă, dar cântă în forma actuală de doi ani. Membrii săi valorifică sinceritatea și nu doresc să fie etichetați într-un stil muzical, însă abordează un rock psychedelic, alternative, cu elemente „metal”.

În zilele de 17 și 18 februarie, odată cu lansarea programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, tinerele trupe de rock din întreaga țară au cântat la Casa Tineretului în cadrul festivalului Time To Rock, organizatorii acestui eveniment fiind Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) în parteneriat cu Asociația Culturală Embargo, Szalt Stream, Viniloteca și Road Patrol MC.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.