SCM Politehnica, pe loc ”safe” după victoria de pe terenul penultimei clasate

SCM Politehnica, pe loc ”safe” după victoria de pe terenul penultimei clasate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Constanța Handbal / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica a reușit să lege trei succese în jocurile oficiale din 2023 și să scape, cel puțin temporar, de locurile care duc la barajul de supraviețuire.


Alb-violeții s-au impus nu fără greutăți, pe terenul penultimei clasate, CSM Odoheiu Secuiesc, scor 28-25 (15-15).

Gazdele au condus cu două goluri în primele minute, dar la pauză scorul era egal. La reluare gazdele au mai avut o singură dată avantaj (20-19, min. 41), apoi Poli a preluat inițiativa. Sadoveac a fost din nou o piesă centrală pentru succesul bănățenilor, reușind o ”dublă” care a făcut ca timișorenii să aibă +2 pe tabelă. La fel, un alt veteran-cheie, Fenici a făcut 26-23 târziu în meci. Alb-violeții reușind să păstreze diferența de trei goluri până la încheiere.

SCM Poli (marcatori): Marjanovic 9 goluri (din zece aruncări, patru goluri din 7 metri), Sadoveac 9, Baican 4, Fenici 3, Cîmpan 2 și Trif 1.

Sabin Ignat, accidentat, a absentat. Poli are acum 19 puncte și a urcat în primele zece formații ale ligii. A fost al treilea meci consecutiv cu victorie, două în campionat și una în Cupa României. În runda viitoare SCM Poli joacă pe teren propriu, cu CSM Focșani, sâmbătă, 25 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.