Seminar despre măsurile de inspecție privind condițiile igienico-sanitare pentru domeniul HoReCa, la...

Seminar despre măsurile de inspecție privind condițiile igienico-sanitare pentru domeniul HoReCa, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Noutățile legislative în domeniul igienei și sănătății publice vor fi prezentate de  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș în cadrul unei sesiuni de informare a agenților economici care va avea loc marți, 28 februarie, cu începere de la ora 11:00, în sala „Banat” a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT.

Ing. Sorin Popescu, inspector superior în cadrul serviciului de control în sănătatea publică, va prezenta măsuri de inspecție privind condițiile igienico-sanitare pentru domeniul HoReCa în contextul Timișoara Capitală Culturală Europeană, cu ultimele noutăți legislative în domeniu, conf.


univ. dr. Salomeia Putnoky, medic primar igienă în cadrul compartimentului de evaluare a factorilor de risc din mediul și viața în muncă va vorbi despre condițiile de avizare și circuite igienico-sanitare în unitățile publice alimentare, unitățile de învățământ publice și private iar asist. univ. dr. Ionuț Căpraru, medic șef în cadrul departmentului de supraveghere în sănătate publică și președinte al comisiei de examinare se va referi la ultimele noutăți legislative privind problematica examinărilor și cursurilor privind noțiunile de igienă din unitățile comerciale.

Evenimentul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări naţionale și eurpene în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

Înscrierile pentru participare se pot face la numărul de telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail ccoroian@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.