Substanță periculoasă, deversată accidental într-o firmă din Timiș. Zeci de angajați, evacuați...

Substanță periculoasă, deversată accidental într-o firmă din Timiș. Zeci de angajați, evacuați UPDATE Ce au constatat pompierii

0
DISTRIBUIȚI

O substanță periculoasă, izocianat, a fost deversată accidental, vineri, în interiorul unei societăți comerciale din Buziaș, județul Timiș.


28 de angajați care erau la serviciu au fost evacuați.

Potrivit ISU Timiș, a avut loc o deversare accidentală a unei substanțe periculoase (izocianat), în interiorul unei societăți comerciale din orașul Buziaș.

S-a dispus alertarea Stației de Pompieri Buziaș și a Detașamentului 1 Pompieri Timișoara. La locul intervenției s-au deplasat doi ofițeri și 18 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, un echipaj CBRN și o ambulanță SMURD.

S-a dispus creșterea capacității la nivelul Stației Buziaș.

Au fost anunțate Garda de Mediu, Poliția, iar echipajele de la fața locului acționează pentru limitarea efectelor. S-a dispus evacuarea celor 28 de angajați aflați în tura de vineri.

UPDATE În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice în aer.

„Urmare a măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN s-a dispus retragerea echipajelor la subunitate. La fața locului este dislocată o autospecială de stingere si echipajul CBRN, pentru monitorizare, până la transversarea substanței în alt recipient”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.