Tânăr de 17 ani, rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un...

Tânăr de 17 ani, rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un copac. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și s-a izbit puternic de un copac, în localitatea Obad din Timiș.


Adolescentul a fost rănit, iar polițiștii au descoperit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie, iar motocicleta nu este înmatriculată.

„Un tânăr, în vârstă de 17 ani, a condus o motocicletă în localitatea Obad din județul Timiș, dinspre o stradă secundară, iar la intersecția cu o altă stradă secundară a efectuat virajul la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părții carosabile, rezultând rănirea acestuia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că motocicleta nu este înmatriculată, iar tânărul nu deține permis de conducere”, a transmis IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.