Temperaturi peste medie la sfârșitul iernii. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi peste medie la sfârșitul iernii. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile cresc și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru perioada din calendar, potrivit prognozei meteorologice pentru perioada 20 februarie – 20 martie.

Săptămâna 20 – 27 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.


Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, nord-vestice, dar mai ales ales în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 27 februarie – 6 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 6 – 13 martie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 13 – 20 martie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință în general excedentară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.