Tentativă de sinucidere. O persoană amenință că se aruncă de la etajul...

Tentativă de sinucidere. O persoană amenință că se aruncă de la etajul al optulea UPDATE 2 Femeia a fost salvată

0
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: aradon.ro

Tentativă suicid în această seară, pe strada Banu Mărăcine din Arad, unde persoană amenința că se aruncă de la etajul al optulea al unui bloc de locuințe.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.


Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Arad.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Persoana care amenință că sare de la etajul al optulea este o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani. Pompierii arădeni au solicitat sprijinul colegilor de la ISU Timiș, care au în dotare o pernă penumatică de mari dimensiuni.

UPDATE 2 Pompierii au transmis că femeia a fost salvată, iar forțele ISU se întorc la bază, cazul rămânând în atenția polițiștilor.

„În seara zilei de 2 februarie, în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliție, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.