Terasă cuprinsă de flăcări, pericol de explozie. Focul a pornit de la...

Terasă cuprinsă de flăcări, pericol de explozie. Focul a pornit de la un grătar

0
DISTRIBUIȚI

Un grătar a dus la producerea unui incendiu, în seara zilei de vineri, 3 februarie, în jurul orei 22:30, la o casă de pe strada Herodot din Arad. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, la nivelul terasei construite din lemn, amplasată în imediata proximitate a casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință.


Pompierii arădeni au localizat și lichidat prompt incediul, în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea flăcărilor. Pe timpul intervenției pompierii au depistat și evacuat două butelii de gaz din interiorul terasei, evitând astfel producerea unei explozii. În urma incendiului a ars materialul lemnos din care era construită terasa și bunurile depozitare, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați”, a transmis ISU Arad.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind „jar, scântei căzute din aparatul de gătit de tip grătar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.