Timișoara, cârpită ca în timpul lui Ceaușescu, în ziua deschiderii oficiale a...

Timișoara, cârpită ca în timpul lui Ceaușescu, în ziua deschiderii oficiale a anului Capitală Culturală Europeană

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1958235489">

Zona centrală a Timișoarei este în această dimineață un adevărat furnicar. Zeci de angajați de la SDM asfaltează bucăți de străzi cu doar nicio oră înainte de primul eveniment oficial care marchează deschiderea anului în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Ca în timpul lui Ceaușescu, administrația Fritz încearcă să peticească, pe ici pe colo, în ultimul moment, gropile, asfaltându-se la zero grade. Lucrul acesta se întâmplă doar în zona centrală, din zona Palatului Dicasterial, până în zona Spitalului Militar. În Piața Libertății trei angajați de la Horticultura se chinuiau să planteze un copac, unul stătea cu cafeaua în mână și dirija, în timp ce altul săpa în jurul copacului ținut de cel de-al treilea. Pe fundal, un baner imens cu mesajul ”Suntem în locul potrivit, la momentul potrivit. 2023 este anul nostru”.

În tot acest timp, în Piața Operei, colțul pentru declarații de presă arăta impecabil. Ca în vest. Cârpeli sunt doar în zona centrală, pentru că șoferii care intră în Timișoara, dinspre Calea Lugojului, de exemplu, au parte de aceleași gropi și denivelări.

 

4 COMENTARII

  1. eh, Gh Lazar era in lucru de anul trecut … au noroc ca nu mai sunt temperaturi negative si pot sa lucreze putin. cred ca oricine isi face curatenie cand are musafiri, nu ?

  2. pai Gheroghe Lazar partea aia din Unirii nu mai lucreaza nimeni de cel putin o luna, cred ca puteau asfalta de mult nu? Ca stiti ceva, ne intereseaza musafirii sa fie bine primiti, dar nu pot sa fiu o cocina tot timpul si printr-un miracol sa fiu iar lux apoi sa ma transform iar in cocina….carpeala ceausescu style

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.