Zece copii din Timișoara și antrenorul lor, salvați de pe munte de...

Zece copii din Timișoara și antrenorul lor, salvați de pe munte de jandarmii din Caraș-Severin

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1314017570">

Zece copii, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, și antrenorul lor, din Timișoara, au fost ajutați de jandarmii montani să ajungă în siguranță, după ce au rămas blocați pe Muntele Mic, din cauza viscolului și a ninsorii.

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, din Caraș-Severin, au intervenit, joi, pentru a acorda sprijin unui grup de copii, care, împreună cu antrenorul lor s-au deplasat în stațiunea montană Muntele Mic, pentru desfășurarea unui program de pregătire fizică.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, viscol și căderi masive de zăpadă, autoturismul cu care se deplasau cei 10 sportivi, a derapat și a alunecat în șanț.

„După aproximativ două ore, jandarmii alături de voluntari au reușit să repună autoturismul pe partea carosabilă, însoțindu-i pe aceștia până la destinație”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Din fericire, niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.