Accident cu șase victime după ciocnirea a două mașini. A fost solicitat...

Accident cu șase victime după ciocnirea a două mașini. A fost solicitat elicopterul SMURD UPDATE 2 Primele concluzii ale polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs, astăzi, pe DJ 709J, între localitățile Iratoșu și Variașu Mic. Două autoturisme s-au ciocnit și au ieșit în afara părții carosabile. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție ale ISU Arad.

La fața locului au găsite șase victime dintre care una încarcerată.


A fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD și încă două ambulanțe. Vom reveni.

UPDATE Toate cele șase victime – trei bărbați și trei femei – sunt transportate la UPU. Toți sunt conștienți și cooperanți.

UPDATE 2 Polițiștii arădeni au fost sesizați în jurul orei 12.15 în legătură cu accidentul auto. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Curtici, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Iratoșu, pe DJ 709J, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Dorobanți.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor doi șoferi și a patru pasageri, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul din cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.