Accident grav pe o șosea din vestul țării. O femeie a murit,...

Accident grav pe o șosea din vestul țării. O femeie a murit, alte patru persoane sunt rănite, între care doi copii

0
DISTRIBUIȚI

Teribil accident de circulație în această după-amiază pe DJ 792, șoseaua care leagă localitățile arădene Ineu și Pâncota, unde două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Ulterior a fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și a elicopterului SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate cinci victime, printre care una încarcerată, în stare de inconștiență.
Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În urma evaluării medicale, patru victime, printre care doi minori sunt asistați medical la locul evenimentului. Toate cele patru persoane sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU Arad.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

Dintre răniți, un băiat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o fată a fost transportată la spital de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă, iar o altă victimă a fost transportată de ambulanța SAJ. O a patra victimă a refuzat transportul la spital.

UPDATE „Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism dinspre Seleuș spre Ineu, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu.


În urma impactului, și-a pierdut viața o femeie de 49 de ani, pasageră în primul autoturism, iar șoferul și doi copii minori, din același autoturism, au fost transportați la spital în vederea evaluării stării și acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.