Accident pe o șosea din vestul țării, trei persoane au ajuns la...

Accident pe o șosea din vestul țării, trei persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această dimineață, pe DN 68, în zona localității hunedorene Zeicani. În urma ciocnirii dintre două mașini, trei persoane au ajuns la spital.

„La data de 13 martie 2023, în jurul orei 09:55, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată despre faptul că pe DN68, pe raza localităţii Zeicani, a avut loc un accident rutier.


Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism din direcţia Haţeg – Oţelul Roşu, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Simeria, care circula din sensul opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi tineri, unul în vârstă de 29 de ani, din Deva şi unul de 23 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani şi a unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vulcan, pasager în autoturismului condus de bărbatul în vârstă de 50 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.