Adolescentă dispărută de o săptămână, căutată de polițiștii din vestul țării. UPDATE...

Adolescentă dispărută de o săptămână, căutată de polițiștii din vestul țării. UPDATE Minora a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

O adolescentă cu părinți divorțați, care se afla în vizită la mama ei, a plecat spre apartamentul în care locuiește împreună cu tatăl, însă nu a mai ajuns acolo.

„Astăzi, în jurul orei 19.00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fiica sa, Kalanyos Andreea Ioana, în vârstă de 17 ani, în data de 12 martie a.c., a fost în vizită la locuința mamei, după care a plecat către apartamentul în care minora locuiește alături de soțul său, pe raza municipiului Hunedoara, iar de la acea dată nu mai știe nimic despre aceasta.


Minora, la momentul plecării voluntare, era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastră tricou de culoare neagră, o geacă neagră, iar în picioare purta ghete de culoare neagră. Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 46 kg., păr de culoare neagră, prins în coadă, ochi albaștri, iar la încheietura uneia dintre mâini are un tatuaj cu inscripția «Amador», însoțit de o dată, despre care nu se cunosc alte detalii”, a transmis IPJ Hunedoara.

„Reclamanta a precizat faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, în trecut. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării minorei plecate voluntar de la domiciliu, aceasta fiind dată în urmărire națională și în consemn la frontieră”, mai spune comunicatul polițiștilor.

UPDATE Minora plecată voluntar în data de 12 martie s-a întors la domiciliu, declarând că a fost plecată la o prietenă, nefiind victimizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.