Amenzi de aproape 7.000 de euro în urma unei razii pe DN...

Amenzi de aproape 7.000 de euro în urma unei razii pe DN 6

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii cărăşeni au efectuat ieri, între orele 15-18, o razie pe DN 6, în sistem „cascadă”, în același interval de timp cu polițiștii din Timiș și Mehedinți. În urma acţiunii au fost aplicate 114 amenzi în valoare de aproape 7.000 de euro

La acțiuni au fost angrenați polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Caransebeș, Poliția Stațiunii Băile Herculane și Poliția Orașului Anina, aceștia acționând cu mijloacele tehnice din dotare pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, încălcării regulilor privind depășirea, precum și a celorlalte norme rutiere.


Au fost verificate o sută de autovehicule și au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere, dintre care şapte pentru depășirea regimului legal de viteză și patru pentru depășiri neregulamentare, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Săptămâna aceasta, polițiștii rutieri acționează și în conformitate cu Planul de Operațiuni Roadpol pe anul 2023, în cadrul acțiunii SEATBELT, pentru conștientizarea conducătorilor auto și a ocupanților autovehiculelor cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate, 13 persoane fiind sancționate în cadrul acțiunii de ieri pentru nepurtarea centurii de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.