Ansamblul de case Flora Residence s-a finalizat. Vezi care sunt ofertele

Ansamblul de case Flora Residence s-a finalizat. Vezi care sunt ofertele

0
DISTRIBUIȚI

Deja cei care și-au ales o casă în acest cartier modern, se bucură de noua lor locuință. Acest cartier este un proiect ambițios, care a luat naștere din dorința de a satisface cât mai multe dintre cerințele clienților, printre acestea numărându-se: arhitectura impresionantă, curți mari amenajate corespunzător, camere spațioase și luminoase și finisaje de calitate superioară.

Cu un număr de 30 de case unifamiliale, acest ansamblu rezidențial a devenit în scurt timp preferat de familiile aflate in căutarea unui case unde să își petreacă tot restul vietii și nu doar a unei locuințe de tranziție.

Cartierul Flora Residence este unul de referință pentru RPC Group si se bucura de un feedback extrem de pozitiv din partea beneficiarilor, datorat unui efort de echipa considerabil.

Au mai rămas doar 4 unități disponibile, respectiv casa 10, avand 275 mp curte, 120 mp utili, trei dormitoare, trei bai, dressing, dormitor parter, bucatarie, camara, carport, casele 22, 25, 27, care au curți între 450 si 680 metri pătrati și suprafețe utile intre 145 si 180 metrii pătrați construiți.

Casele sunt branșate la utilitați si pot fi locuite imediat.


 Daca doresti si tu informatii despre acest proiect, poti accesa site-ul https://cartierfloratm.ro/ sau poti contacta la nr de telefon 0722 379 545.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.