Aproape 200 de amenzi pentru șoferii care circulau pe DN 68, în...

Aproape 200 de amenzi pentru șoferii care circulau pe DN 68, în doar patru ore

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Ieri, 19 martie, între orele 14:30 – 18:30, polițiștii cărășeni și hunedoreni au desfășurat o acțiune de tip „blitz” pe DN 68, în sistem „cascadă”, pentru „prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”.

Timp de patru ore, în cele două județe, au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 66.000 lei, dintre care 125 pentru depășirea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 46 pentru alte abateri.

„În urma activităților au fost reținute în vederea suspendării 24 de permise de conducere, 22 pentru depășirea regimului legal de viteză și două pentru depășiri neregulamentare și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.


În cadrul activităților desfășurate în acest sfârșit de săptămână pe drumurile publice din județ, polițiștii cărășeni au aplicat 638 de sancțiuni contravenționale, 342 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor de viteză. 76 de conducători auto și pasageri au fost sancționați pentru nepurtarea centurii de siguranță. 11 pietoni și bicicliști au fost sancționați pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării 32 de permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii au constatat șase infracțiuni la regimul rutier, cinci privind conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au precizat că astfel de acțiuni de creștere a siguranței rutiere continuă și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.