Aproape 40 de kilograme de droguri, trimise din Spania și capturate la...

Aproape 40 de kilograme de droguri, trimise din Spania și capturate la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT Timișoara după ce a fost prins în flagrant cu aproape 40 de kilograme de canabis.

„Din cercetări a reieșit că bănuitul s-ar fi deplasat în Spania, de unde ar fi achiziționat aproximativ 37 de kilograme de cannabis, pe care le-ar fi ambalat și expediat prin intermediul unei firme de curierat către România. Acesta a fost prins, în flagrant delict, de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timișoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc. Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc”, a transmis IPJ Timiș.

În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.