Aproape 50 de șoferi sancționați pentru viteză excesivă, în doar câteva ore,...

Aproape 50 de șoferi sancționați pentru viteză excesivă, în doar câteva ore, în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca scop „prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză”, vineri, în intervalele orare 09:00 – 12:00 și 15:00 – 21:00.

„Polițiștii au desfășurat activități în zonele cu risc ridicat din punctul de vedere al victimizării prin accidente rutiere din municipiului Timișoara.


Au fost legitimate 120 de persoane și controlate 96 de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.972 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R. Dintre acestea, 47 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, cinci permise de conducere, dintre care două pentru viteză, unul pentru neacordare prioritate pentru pietoni și două pentru altele abateri.

Polițiștii rutieri vor continua activitățile de verificare pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.