Bombă neexplodată găsită în curtea unei școli din Banat

Bombă neexplodată găsită în curtea unei școli din Banat

0
DISTRIBUIȚI

O nouă bombă neexplodată, probabil din Al II-lea Război Mondial, a fost găsită la Reșița. De această dată proiectilul a fost descoperit în curtea Școlii Gimnaziale Nr.


7 din municipiu.

Specialiștii pirotehnici din cadrul ISU “Semenic” Caraş-Severin au fost solicitați să intervină ieri pentru asanarea unei bombe aruncător calibru 120 mm descoperită în curtea școlii în cadrul lucrărilor de reabilitare. În prezent, elevii nu desfășoară cursuri în corpul de clădire unde se execută aceste lucrări.

”Muniția a fost cercetată, identificată, ridicată transportată și depozitată în siguranță, în vederea distrugerii ei ulterioare. Pompierii militari cărășeni reamintesc persoanelor care execută diferite activități și depistează muniții, să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă și să anunțe de urgență, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgență profesioniste”, se arată în comunicatul ISU CS.

Mai multe astfel de bombe neexplodate au fost găsite pe raza Reșiței în ultima perioadă, mai ales cu ocazia lucrărilor edilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.