Cărți ieftine la anticariat: 3 idei de cărți pe care să le...

Cărți ieftine la anticariat: 3 idei de cărți pe care să le cumperi de la Printre Cărți

0
DISTRIBUIȚI

În plină epocă a vitezei, numărul pasionaților de citit a suferit modificări drastice, pentru că, în multe situații, cartea a fost înlocuită de gadget-urile tehnologice. Cu toate acestea, tot mai există iubitori de literatură care nu își pot încheia ziua dacă nu parcurg câteva pagini din romanul favorit înainte de culcare. Anticariatele sunt cele care susțin această inițiativă, încurajând cititorii să își încânte biblioteca cu noi provocări literare la prețuri avantajoase.

Printre Cărți este unul dintre anticariatele care prezintă o colecție bogată de cărți din toate domeniile, care să satisfacă pasiunile mai multor cititori. În cele ce urmează sunt prezentate doar câteva dintre titlurile celebre care pot fi găsite pe site-ul PrintreCarti.ro :

  1. „Numele trandafirului”, Umberto Eco

„Numele trandafirului”, de Umberto Eco este o povestire istorică, potrivită pentru pasionații de cărți polițiste. Romanul se concentrează pe ancheta pentru găsirea criminalului, anchetă care este realizată într-o mănăstire italiană în anul 1327. Pe parcursul cărții, cititorul va face cunoștință cu elemente de semiotică, studii medievale, teorie literară și chiar analiză biblică. Fiind o adevărată capodoperă care a răsunat în lumea literaturii, „Numele trandafirului” a primit premiul pentru cea mai bună carte a anului în 1981.


Din fericire, Printre Cărți îți oferă posibilitatea de a intra în posesia unor cărți ieftine la anticariat, cum ar fi și aceasta, care în mod normal ar fi avut un preț de achiziție foarte ridicat.

  1. „Decameronul”, Giovanni Boccaccio

„Decameronul” cuprinde o sută de nuvele care au fost scrise între anii 1349 și 1353 de către Giovanni Boccaccio, umanist italian. Nuvelele redau povești de iubire sub toate aspectele sale, erotice, dar și tragice. Contrar așteptărilor, „Decameronul” a fost creat ca un omagiu pentru femei, acțiunea concentrându-se în jurul a zece personaje tinere, care se întâlnesc în biserica Santa Maria Novella. Toate acestea încearcă să se izoleze de ciuma care pusese stăpânire pe oraș, spunând în fiecare zi câte o poveste. Cu alte cuvinte, din istorisirile personajelor a luat naștere și decameronul, în cadrul căruia sunt istorisite o sută de povești.

  1. „Madame Bovary”, Gustave Flaubert

„Madame Bovary” este un roman scris și publicat în 1856 de scriitorul francez Gustave Flaubert. Acesta se concentrează în jurul protagonistei Emma care recurge la adulter și care refuză să țină cont de convențiile societății. Este o carte despre dragoste, pasiune, adresându-se cititorului sensibil și romantic. Emma trăiește atât în realitatea propriu-zisă, cât și într-o lume a visurilor, în care aspiră la o poziție socială prestigioasă, o dragoste plină de pasiune și își dorește ca Charles să devină un doctor celebru. Aceasta este o altă carte care nu trebuie să lipsească din bibliotecă și care trebuie să fie citită cel puțin o dată în viață.

Cele enumerate mai sus sunt doar câteva dintre titlurile care trebuie să fie parcurse de un cititor pasionat, dar și de unul care este la început de drum. Anticariatul Printre Cărti pune la dispoziția celor interesați cărți clasice, de renume, de dragoste, polițiste, de istorie, de artă pentru a mulțumi toți pasionații de literatură.