Un mort și doi răniți în urma unui grav accident pe o...

Un mort și doi răniți în urma unui grav accident pe o șosea din vestul țării UPDATE Bilanțul a crescut la doi morți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-625137867">

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident frontal în care au fost implicate două mașini, produs vineri dimineața pe DN7, în județul Arad.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 481+750 de metri, în localitatea Bârzava, județul Arad.

Două mașini s-au ciocnit frontal. Cei doi șoferi au rămas încarcerați.

ISU Arad a anunțat că un bărbat a murit, iar alți doi răniți au fost duși la spital: o femeie preluată de elicopter, iar un bărbat de un echipaj SMURD.

Circulația rutieră în zonă este blocată pe ambele sensuri de mers.

UPDATE Și al doilea șofer implicat în accident a murit. „Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 77 de ani, din județul Timiș. În urma impactului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea gravă a unei pasagere. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.