Două concerte aniversare cu Timpuri Noi la Timișoara: Copilu’ a crescut

Două concerte aniversare cu Timpuri Noi la Timișoara: Copilu’ a crescut

0
DISTRIBUIȚI

Formația Timpuri Noi va susține două concerte aniversare la Timișoara, evenimentele fiind incluse în turneul „Copilu’ a crescut.“.

„Are 30 de ani. I-am făcut vinil, casetă, poster și tricouri. Pe 29 și 30 martie îi facem și petrecere cu formație vocal-instrumentală! Da, unii vă aduceți aminte cum a fost acum 30 de ani, alții ați crescut cu povești despre albumul ăsta! Luați-vă burta, chelia, copiii, prietenii din adolescența de atunci sau colegii de școală de acum și veniți la concertele noastre! La concert vor fi pachetele aniversare și tricourile din dotare“, spun membrii trupei.

De la înființare pînă în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist.


Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997. Timpuri Noi este unul dintre simbolurile rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid.

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii.

Concertele din Timișoara ale formației Timpuri Noi vor avea loc joi 30 martie și vineri 31 martie, de la ora 19, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.