Elicopterul SMURD, solicitat la un joc de fotbal din Campionatul Județean Timiș....

Elicopterul SMURD, solicitat la un joc de fotbal din Campionatul Județean Timiș. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: AS Recaș / Facebook

Panică ieri, la meciul din etapa a 18-a din Liga 5 Timiș dintre gazdele AS Boldur și AS Recaș. În prelungirile partidei, în urma unei ciocniri, jucătorul Raul Peptănuș, de la oaspeți, s-a accidentat grav și a necesitat transportarea de urgență la spital. Pe terenul de fotbal a aterizat un elicopter SMURD iar veștile de azi în privința celui accidentat sunt pozitive.

Accidentarea gravă s-a produs în urma ciocnirii dintre Popeț și Peptănuș, informează sporttim.ro.


Jucătorul oaspeților a căzut pe teren și a fost necesară intervenţia medicului, care a solicitat ambulanţa, sosită peste zece minute. ”…ca apoi medicii descinşi pe gazon să solicite intervenţia unui elicopter SMURD, aterizat în cinci minute”, mai arată sursa citată. Jocul, câștigat de gazde cu 1-0, s-a reluat după 50 de minute de întrerupere pentru jucarea restului de timp rămas din prelungiri.

Peptănuș a fost transportat rapid la Spitalul Județean din Timișoara iar clubul său a postat vești îmbucurătoare dimineața aceasta: ”Ne bucurăm să începem ziua cu vești bune, după partida de ieri în care unul dintre jucătorii noștri a suferit o accidentare gravă, fiind transportat de urgență la spital, in momentul de față acesta fiind în afara orcărui pericol”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.