Focar de COVID-19 la Spitalul de Copii din Timișoara

Focar de COVID-19 la Spitalul de Copii din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele șapte zile, în județ au fost confirmate 219 cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 3.189 teste efectuate (din care 2.429 teste rapide).


Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultima săptămână la nivelul județului Timiș, 25 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este la nivel național de 0,40.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 53 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 10 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele șapte zile nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.099 de morți, de la începutul pandemiei.

De asemenea, DSP Timiș a anunțat că, la aceasta dată, la nivelul județului Timiș este activ și se află în supraveghere epidemiologică un singur focar COVID-19, la Secția Pediatrie II – Oncohematologie de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde au fost înregistrate 12 cazuri de infectare (nouă pacienți, două cadre medicale și un aparținător).

1 COMENTARIU

  1. hahahaaa…bre,te-ai uitat in calendar?Suntem in 2023.Au trecut vremurile bune in care zilnic inventati cifre.Acum nu prea va mai crede cineva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.