Formația Anton susține un concert extraordinar în cadrul evenimentului Timișoara International Tattoo...

Formația Anton susține un concert extraordinar în cadrul evenimentului Timișoara International Tattoo Convention

0
DISTRIBUIȚI
Ovidiu Anton Foto: Facebook

Formația Anton va susține un concert extraordinar la Timișoara, recitalul fiind inclus în cadrul primei ediții a evenimentului Timișoara International Tatoo Convention, care va avea loc în perioada 21 – 23 aprilie la Iulius Mall Congress Hall.

Trupa Anton a lansat anul trecut albumul Templul Tăcerii și mai recent piesa „Oglinda timpului”, cel mai proaspăt single realizat în colaborare cu Cristian Hrubaru. „E cea mai introspectă și intimă piesă pe care am scris-o vreodată.


Nu e despre iubire, rock, motoare sau cazuri sociale. Pe astea le am în sânge, dar pe asta am scris-o despre viața mea. Faptul că tu ai simțit-o și ai empatizat cu ea așa mult mi-a dat de înțeles că nu suntem prieteni degeaba și am vrut să împart această piesă cu tine. Să ne rămână ceva făcut împreună”, a precizat Ovidiu Anton în cadrul unui interviu acordat postului de radio Rock FM.

Single-ul a fost lansat printr-un concert susținut la sfârșitul lunii februarie la București la The Pub Universității, unde alături de formație au fost prezenți Cristian Hrubaru, Monica Anghel, Alin Moise și Adi „Baciu” Igrișan, solistul formației Cargo.

Ovidiu Anton face parte și din formația Manic Sinners, alături de Toni Dijmărescu și Adi Igrișan, trupă care a lansat albumul de debut, „King Of The Badlands“, la casa de discuri italiană Frontiers Music, iar materialul discografic a fost mixat și masterizat de celebrul muzician și inginer de sunet Alessandro Del Vecchio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.