A fost descoperit primul laborator clandestin de produse anabolizante din România FOTO

A fost descoperit primul laborator clandestin de produse anabolizante din România FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-443146754">

Zeci de percheziții au loc miercuri în România și Republica Moldova, la o grupare care fabrică și vinde substanțe anabolizante. La percheziții a fost descoperit primul laborator clandestin de produse anabolizante din România.

Procurorii DIICOT Iași și polițiștii fac 15 percheziții domiciliare în județele Iași, Bacău, București, Constanța și Sibiu pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în fabricarea și comercializarea în spațiul Uniunii Europene de substanțe anabolizante.

Simultan, în Republicii Moldova, procurorii fac 22 percheziții domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare moldovene încheiat cu sprijinul EUROJUST.

Potrivit DIICOT, mai multe persoane cu dublă cetățenie română/moldovenească au constituit, în a doua jumătate a anului 2021, un grup infracțional organizat specializat în fabricarea de produse care conțin substanțe dopante cu grad de mare risc.

Cu ocazia perchezițiilor a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România.

La audieri vor fi duse 11 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.