Gala Dynamite Fighting Show, ultima pentru un luptător din Timișoara. Moroșanu, campanie...

Gala Dynamite Fighting Show, ultima pentru un luptător din Timișoara. Moroșanu, campanie antibullying în școlile din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia galei Dynamite Fighting Show 18 – Lupta Finală, de duminică, în sala ”Constantin Jude”, luptătorul Daniel Corbeanu va intra pentru ultima dată în ring. În main event triplul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe germanul Vladimir Tok.

Corbeanu a activat 20 de ani în sporturile de contac și are ultima bătălie cu un turc – Erkan Varol. Corbeanu va fi co-main event în gala Dynamite Fighting Show 18, eveniment organizat în parteneriat cu Pro TV și care va fi ulterior transmis în reluare și de peste 20 de televiziuni regionale, precum și în SUA.

Timișul va avea opt reprezentanți iar în main event, triplul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe germanul Vladimir Tok. De asemenea, gala va avea în program și sferturile de finală ale Grand Prix-ului care stabilește viitorii doi campioni ai circuitului.

Sâmbătă, de la ora 15.30, publicul va avea ocazia să îi vadă îndeaproape pe sportivii din DFS, la cântarul oficial și conferința de presă, eveniment unde accesul va fi gratuit la Iulius Town. Publicul spectator îi va putea cunoaște cu această ocazie pe cei opt sportivi reprezentanți ai județului Timiș – Daniel Corbeanu, Florin Ivănoaie, Cristian Conea, Ilie Brancu, Bogdan Takacs, Florin Rus, Dănuț Coștoi și Daniel Micu.


Vor fi prezenți și alți sportivi români de renume, precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă sau Eduard Gafencu, dar și sportivi străini, precum brazilianul Rodrigo Mineiro, germanul Vladimir Tok și turcul Erkan Varol.

Campania antibullying cu Moroșanu

Cătălin Moroșanu, împreună cu acești luptători de excepție, derulează, tot în această perioadă, în județul Timiș, proiectul ”Valori Culturale Timișene”, alături de Asociația Junior Sport – în calitate de inițiator și Consiliul Județean Timiș – în calitate de partener principal. Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, cu realizarea unor clipuri promoționale, sportivii vor ajunge și în patru școli din județ, acolo unde vor continua campania anti bullying lansată încă din 2019.

„Prin implementarea acestui proiect ne dorim promovarea patrimoniului culturii timișene, prin prezentarea unor obiective culturale din acest colț de țară. Sunt sigur că acest mix de cultură și sport va aduce un plus zonei și societății noastre, iar totodată ne dorim să oferim și un exemplu elevilor, prin campania anti bullying din școli, un fenomen tot mai răspândit din păcate. Noi, ca luptători, le putem arăta că pot alege calea unui sport pentru a-și elibera energiile, indiferent care va fi acela”, a spus Cătălin Moroșanu.

Dynamite Fighting Show 18 – Lupta Finală ar loc duminică, 12 martie, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.