Hoț prins de polițiști în taxiul cu care plecase de la locul...

Hoț prins de polițiști în taxiul cu care plecase de la locul faptei, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut ieri un bărbat în vârstă de 21 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Acesta a furat mai multe obiecte dintr-o mașină parcată, iar apoi a urcat într-un taxi.

„În fapt, în data de 19 martie 2023, în jurul orei 09:40, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe scule electrice din autoturismul său, care era parcat pe strada Muncitorilor din municipiul Timișoara. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Sectiei 3 Poliție Urbană Timișoara, au depistat în trafic, într-un autoturism în regim de taxi, în calitate de client, un bărbat în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta având asupra lui bunurile declarate ca fiind sustrase, bărbatul fiind condus la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.