A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară din...

A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară din România finanțat prin Programul de Transport al UE

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Este vorba de reabilitarea liniei de cale ferată Craiova – Drobeta-Turnu Severin – Caransebeș cu o lungime de 226 kilometri.

Data limită pentru depunerea ofertelor la licitația pentru primele două loturi ale acestui tronson este 27 aprilie 2023.

Lotul 1 Craiova – Filiași – cu o lungime de 37,97 km – are o valoare estimată între 1,4 – 1,53 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 54 de luni (12 luni proiectare și 42 de luni execuție lucrări).

Lotul 2 Filiași – Igiroasa – cu o lungime de 44,26 km – are o valoare estimată de 1,14 – 1,24 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 60 luni (12 luni proiectare și 48 de luni execuție lucrări).

Pentru reabilitarea tronsonului de cale ferată Craiova – Drobeta-Turnu Severin – Caransebeș (șase loturi) sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.